Julia

Kreativ är väl det första ord jag vill beskriva mig med. Får jag inte utlopp för min kreativitet blir jag låg, irriterad och lättstött. Får kreativiteten gro så växer den ju mer jag göder den med saker och idéer.

Hälsa & måttfullhet är ord som hör samman med mig och som symboliserar många saker för mig.
Jag och mina barn äter vegetariskt, lacto-ovo + fisk och skaldjur. Maken min är köttätare, men det tenderar att inte lagas så mycket köttigt... (det är jag som är kocken !)
Ekologiskt är viktigt för mig. Prioriterar viss mat för att ha råd, men det mesta i kundvagnen brukar vara ekologiskt.
Jag tränar och rör på mig. Inte hysteriskt, utan måttfullt. Så mycket som jag anser är nyttigt för mig. Jag har gått ner ca 10 kg det senaste 1,5 året. Långsam viktminskning som inte sliter så mycket på kroppen. Jag är inte slimmad, men lite lättare, hyfsat stark och viktminskningen har gjort mig piggare och gladare. Att äta hälften grönt vid varje måltid har gjort massor för min kropp och själ.

Familjen är min grund och min näring. Jag är uppväxt på landet i Västergötland, som nr 2 av 4 barn och har alltså en stor familj som backar upp mig. 2004 träffade jag urgöteborgaren Martin, på utestället Sticky Fingers i Göteborg. Det skulle visa sig att vi bodde en hållplats ifrån varandra i Majorna. Sedan dess har det varit vi. Hunden Tea tyckte jag skulle vara med oss från start då vi flyttade ihop i början av 2005. Selma kom till världen 2009 och tre år senare föddes Hilda. Vi bor numera i radhus i Gråbo, Lerums kommun. Martin jobbar på Delphi Corporation, en underleverantör till fordonsindustrin och i hans fall till Volvo i Torslanda.

I augusti 2013 reste vi till Los Angeles och därifrån tog vi en tripp till Las Vegas där vi gifte oss i smyg. Det var helt perfekt för oss!